Unohda ”sukka kuin sukka” -ajattelu

Tukisukkien ostaminen on taitolaji.

Tukisukkien tarjonta on kasvanut viime aikoina valtavasti. Muistan vielä hyvin sen ajan, kun niitä ei ollut Suomessa saatavissa mistään ja aloitimme tukisukkien maahantuonnin. Nyt tukisukkia on myynnissä tavarataloissa, halpakaupoissa, terveystuotemyymälöissä, apteekeissa, terapeuteilla ja verkkokaupoissa. Asiakkaan on erittäin vaikea tietää, mikä tuote on sopivin mihinkin tarkoitukseen. Infosivuiltamme, osoitteessa www.tukisukat.fi löydät luotettavaa ohjausta ja apua tähän ongelmaan.

Tukisukkaostoksille ei siis kannata lähteä sinisilmäisesti, vaan kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen. Vääränlainen tukisukka, joka ei ole valmistettu lääkinnällisin perustein, voi, ikävä kyllä, jopa hankaloittaa verenkiertoa. Erityisesti silloin kun yläresori kiristää ja paine ei vähene polvea kohti.

Napran myymät tukisukat tulevat tarkkaan valituilta valmistajilta, Medisoxilta ja Juzolta.
Kaikki Medisox-tukisukat täyttävät ruotsalaisen SS-872400 standardin mukaiset laatuvaatimukset ja tuotteet on testattu ja hyväksytty standardin mukaisilla ehdoilla. Tämä on takuu siitä, että tuotteiden laatu on erinomainen ja täyttävät lääkinnällisille tukisukille asetetut laatuvaatimukset, esimerkiksi sen, että kompressio vastaa luvattua.

Juzo kompressiosukkien laadun takuuna on saksalainen RAL- GZ 387 ja Gutezeichengemainshaft Medizinische Kompressionsstrumpfe. Kun on kyse lääkinnällisistä tukisukista, pelkkä CE merkintä ei riitä takaamaan, että tuote on lääkinnällisesti toimiva. Medisox ja Juzo -tuotteiden laatukriteerit sen sijaan takaavat tuotteen toiminnallisuuden ja lääkinnällisyyden.

Toivomme, että tämä juttu auttoi sinua tuki- ja kompressiosukkien valinnassa. Tiedämme mistä puhumme, sillä meillä on 25 vuoden kokemus alalta. Mikäli tarvitset lisää neuvoja tai ohjeita, autamme mielellämme.

Huolehdi jaloistasi turvallisilla tuotteilla!

yst.terv
David