Jälleenmyyjille

Napra-Rehab kehittää toimintaansa. Tervetuloa www.napra.fi -sivustolle.

Napra on tarkoitettu nykyisille ja tuleville jälleenmyyjillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka työskentelevät ammatikseen hoitoalalla tai hyvinvointituotteiden parissa.

Täällä voit rekisteröityä ja kirjautua sisään kun teet tilauksiasi. Valmiiksi alennetut hintasi näkyvät sinulle ja toivomme tämän helpottavan ostorutiinejasi. Voit myös valita sellaiset maksu- ja toimitustavat jotka sopivat sinulle parhaiten. Ohjeet sisäänkirjautumiseen ja rekisteröintiin.

Napra.fi on moderni kaupankäyntialusta, joka sisältää paljon informaatiota, jota voit hyödyntää asiakaskontakteissasi. Uudesta materiaalipankistamme löytyvät tilauslomakkeet, esitteet, luettelot, tuotekuvat, käyttöohjevideot sekä muu myyntiä tukeva materiaali. Materiaalin avulla pidät tuotetietosi ajantasalla ja pystyt tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua. Napra.fi -verkkokaupan tuotevalikoima koostuu tukkuhintaan myytävistä tuotteista.
Toivomme verkkokaupan ja sivuston yksinkertaistavan ja tehostavan jälleenmyyjiemme ja yhteistyökumppaneidemme työtä. Siksi olemme kiinnostuneita kuulemaan mielipiteitäsi ja toiveitasi sivuston kehittämisestä.

Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä! Jos olet yritysrekisterissä ja työskentelet ammatiksesi hoitoalalla, älä epäröi. Olemme kiinnostuneita sinusta ja toiminnastasi.

Ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse info@napra-rehab.fi tai puhelimitse 06-2243 622, niin kerromme lisää.