Återförsäljare

Napra-Rehab:s verksamhet har utvecklats. Välkommen till Napra.fi!

Napra är nya webbutiken för våra nuvarande och blivande återförsäljare och samarbetspartners som jobbar professionellt inom vårdsektorn. 

Här kan du registrera dig och logga in när du gör dina beställningar. Dina färdigt rabatterade priser är då synliga för dig för att göra dina köprutiner enklare. Du väljer de betalnings- och leveranssätt som passar dig bäst. Instruktioner för inloggning med tidigare användarnamn eller registering som ny kund.

Napra.fi innehåller mycket information som du kan ha nytta av i dina kundkontakter. Via vår nya materialbank får du tillgång till beställningsblanketter, broschyrer, kataloger, produktbilder, instruktionsvideon och allt det vi kan bjuda på för att din produktkunskap, försäljning och kundbetjäning skall bli så bra som möjligt. Materialet i materialbanken utökas vartefter.
Produkturvalet i napra.fi är just de produkter vi har möjlighet att sälja i parti. Napra.fi är en modern handelsplattform med syfte att göra ditt arbete så enkelt och effektivt som möjligt. Därför är vi är tacksamma att höra vad du tycker och önskar.

Vi söker ständigt nya återförsäljare!

Har du en registrerad firma och jobbar seriöst inom vårdsektorn, tveka inte. Vi är intresserad av dig och din verksamhet. Vänligen hör av dig till oss på info@napra-rehab.fi, alternativt ring oss på 06-2243622 så berättar vi mer.