TAPE SOX / Anti-pronaatiosukka

Tape Sox on erityistuote sinulle, jolla on lättäjalka tai proonatioasento.

Sukassa on integroitu teippaus, joka ehkäisee ja korjaa väärää asentoa ja kuormituksesta johtuvaa kipua.
Sukka stabilisoi, mobilisoi niveliä ja tukee jalan normaalia rullaavaa liikettä. Se vähentää kuormituskipua ja voi ehkäistä nivelrikkoa.

Sitä voi käyttää keskeytyksettä koko päivän. Materiaali on ihoystävällistä ja sukka näyttää ihan tavalliselta sukalta. Soveltuu työhön, vapaa-aikaan ja liikuntaan.

Sukka mobilisoi, vähentää rasitusta ja aktivoi lihas-niveltoimintoa.
Materiaali: 90 % puuvilla, 9 % polyamidia, 1 % elastaania

Tuotetunnus (SKU): TS3123 Osastot: , ,

Kuvaus

Tape Sox yhdistää konservatiivisen hoidon (fysioterapia) ja kinesioteippauksen positiiviset vaikutukset ehkäisten ja korjaten  väärää asentoa.
Sukan käytöstä ei koidu sivuvaikutuksia ja sitä voidaan käyttää rajoituksetta sellaisten ongelmien kuten lättäjalkojen ja poikittaisholvin laskeuman hoitoon.

Ennaltaehkäisevä: Tape Soxia voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi ja ehkäisemään jo olevia vaivoja. Tape Soxia voi myös hyvin käyttää yhdessä pohjallisten kanssa.

Kinesiologia – lihastoiminnon aktivointi – mobilisaatio – rasituksen lievitys – palautuminen – stabilisaatio

Lättäjalka tai pronaatio

Jalkojen kääntyessä sisäänpäin kohdistuu jalan sisäreunaan suurempi rasitus. Tämä johtaa siihen, että jalan pitkittäisholvi painuu alaspäin aiheuttaen niin kutsutun pronaation, joka ajan kanssa voi johtaa lättäjalkaan.
On erittäin tärkeää korjata tämä virheasento, koska se vaikuttaa myös polviin kohdistuvaan rasitukseen, joihin voi ajan myötä tulla kulumia, joita ei voi korjata. Pronaatio ja lättäjalkaisuus kuluttaa enemmän kenkien sisäreunaa kantapään ja päkiän kohdalta.

Lisätiedot

Koko / storlek

35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TAPE SOX / Anti-pronaatiosukka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *