TAPE SOX / Vasaravarvas

Tape Sox on erityistuote sinulle, jolla on vasaravarvasvaivoja.

Sukassa on erilliset varpaat ja integroitu teippaus, joka ehkäisee ja korjaa väärää asentoa ja kuormituksesta johtuvaa kipua.
Sukka stabilisoi varpaita, mobilisoi niveliä ja tukee jalan normaalia rullaavaa liikettä. Se vähentää kuormituskipua ja voi ehkäistä nivelrikkoa.

Sitä voi käyttää keskeytyksettä koko päivän. Materiaali on ihoystävällistä ja sukka näyttää ihan tavalliselta sukalta. Soveltuu työhön, vapaa-aikaan ja liikuntaan.

Sukka mobilisoi, vähentää rasitusta ja aktivoi lihas-niveltoimintoa.
Materiaali: 90 % puuvilla, 9 % polyamidia, 1 % elastaania

Tuotetunnus (SKU): TS3113 Osastot: , ,

Kuvaus

Tape Sox yhdistää konservatiivisen hoidon (fysioterapia) ja kinesioteippauksen positiiviset vaikutukset ehkäisten ja korjaten varpaiden väärää asentoa.
Sukan käytöstä ei koidu sivuvaikutuksia ja sitä voidaan käyttää rajoituksetta sellaisten ongelmien kuten kyhmyjen, lättäjalkojen, poikittaisholvin laskeuman ja vasaravarpaiden hoitoon.

Ennaltaehkäisevä: Tape Soxia voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi ja ehkäisemään jo olevia vaivoja. Tape Soxia voi myös hyvin käyttää yhdessä pohjallisten kanssa.
Jälkihoitona: Vasaravarvasleikkauksen jälkeen ylläpitämään saavutettua tulosta.
Tape Sox -sukkia voi käyttää myös öisin passiivisesti korjaamaan lievää virheasentoa.

Kinesiologia – lihastoiminnon aktivointi – mobilisaatio – rasituksen lievitys – palautuminen – stabilisaatio

Vasaravarvas
Vasaravarvas on useimmiten isovarpaan viereinen varvas, joka on jäykistynyt ja vääntynyt ylöspäin ”vasaran” muotoon. Tämä virheasento voi ajan mittaan tulla vaivalloiseksi. Tämäkin ongelma on noin viisi kertaa yleisempi naisilla. Virheellisen asennon voi korjata aikaisessa vaiheessa ja saada nivelen normaaliasentoon, mutta mitä kauemmin menee, sitä jäykemmäksi nivel tulee ja nivelrikon riski kasvaa. Vaivaisenluu ja vasaravarvas kulkevat usein käsi kädessä.

Lisätiedot

Koko / storlek

35-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 44-45, 45-46

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TAPE SOX / Vasaravarvas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *