Niskatyyny Comfortex Neckrest 2.0

Optmiaalisen mukava, ergonominen ja mukautuva tyyny säädettävällä korkeudella

Tuotetunnus (SKU): MC5006 Osasto:

Kuvaus

NeckRext 2.0 on ainutlaatuinen tyyny pehmeämmällä keskiosalla ja 6 eri tasoon säädettävällä korkeudella. Tyynyn epäsymmetrisen muodon ansiosta sitä voi kääntää ja asetella eri asentoihin. Täten pystyy aina löytämään sopivan nukkumisasennon.

Valmistettu erillisistä osista
Pehmeämmän keskiosan ansiosta pää vajoaa syvemmälle tyynyyn selällään nukuttaessa. Kiinteämmät sivuosat antavat kylkiasennossa korkeamman ja tukevamman tuen, jota tarvitaan koska pää tarvitsee korkeamman tuen olkapään korkeuden vuoksi nukuttaessa kyljellään kuin mitä selällään nukuttaessa.

Pehmeämpi keskiosa tyynyssänne yhdessä juuri oikean paksuuden kanssa takaa sen, että saatte päälle paremman asennon sekä selkä- että kylkiasennossa selkä- ja niskanikamien ollessa suoremmassa linjassa verrattuna muihin tyynyihin.

Tavalliset tyynyt antavat korkean tuen pään levätessä tyynyn keskiosassa ja matalan tuen tyynyn sivuilla.
Pehmuste on suojattu CoolMax Fresh FX -kankaalla. Se on polyesteristä valmistettu materiaali, joka hengittää ja läpäisee kosteutta antaen täten viileän ja kuivan tunteen. CoolMax -materiaali on myös antibakteerinen, jolloin NeckRestin sisätyynyä ei tarvitse pestä niin usein. Paketissa on mukana muotoon ommeltu konepestävä tyynyliina 100 % puuvillaa. Myös tavalliset isot tyynyliinat sopivat käytettäviksi NeckRestin kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Niskatyyny Comfortex Neckrest 2.0”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *