Juzo Soft 2002 reisipituinen umpikärkinen kompressio-/hoitosukka

Korkealaatuinen lääkinnällinen kompressiosukka. Superpehmeä yleismalli, joustava ja hyvin istuva. Kompressioluokka 2. Reisipituinen ja umpikärkinen. Sukan yläosassa nyppysilikonireuna, joka pitää sukan hyvin ylhäällä. Sopii naisille sekä miehille. 1 pari.
Kompressioluokka 2 (lääkinnällinen paine nilkassa 23-32mmHg)
Milloin:
* kun luokka 1 ei enää riitä pitämään väsymystä/turvotusta kurissa
* leikkausten jälkihoito
* suonikohjut, jotka aiheuttavat turvotusta
Juzo Soft nyt myös trendiväreissä – ota yhteyttä asiakasneuvontaamme.
Kengänkoot: 37-46

Poista
Tuotetunnus (SKU): J2002AGF+ Osasto:

Kuvaus

Juzo Soft 2002 umpikärki Ohut ja miellyttävä lääkinnällinen umpikärkinen kompressiosukka silikonireunalla. Hieno silmukointi, helppo pukea ja riisua. Sinulle, jolla on turvotusta, suonikohjuja, trombooseja (veritulppa) tai säärihaava tai muuten haluat tehokkaan lääkinnällisen kompressiosukan.
Nilkka- ja pohjemitta sekä mitta polven alapuolelta antavat lähtökohdat mikä standardikoko sinulle sopii. Koon määrittämiseksi mittaa sääresi ympärysmitat oheisen mittatilauslomakkeen mukaisesti. Ota mitat mieluiten heti aamulla. Tulosta kaavake ja täytä mitat siihen. Vertaa mittoja kokotaulukkoon ja jos ne pysyvät yhden ja saman koon puitteissa niin löydät sinulle sopivan koon. Mikäli olet epävarma, lähetä tiedot meille niin autamme sinua löytämään sopivan mallin/koon.

Juzo Mittatilauslomakkeet

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin.

 

Lisätiedot

Paino 250 g