Devisys Liukueste

Devisys-liukuesteet kattavat koko kannan alueen ja takaavat sinulle turvallista liikkumista liukkaasta alustasta huolimatta.
Tarrakiinnitys. Myyntipakkaus on pari.

Kuvaus

Suomalaiset joutuvat liikkumaan liukkaalla alustalla ison osan vuodesta. Yksikin jäällä tai lumella otettu askel voi olla kohtalokas. Suomessa tapahtuu vuosittain jopa 100 000 kaatumistapaturmaa. Yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen.
Devisys-liukuesteet ovat syntyneet pitkän tutkimus- ja kehitysprosessin lopputuloksena. Liukuesteiden on oltava oikein suunnitellut ja mitoitetut, helpot kiinnittää ja irrottaa sekä tehokkaasti liukastumista estävät. Niin toimivat ja mukavat, että liukuesteitä tulee käytettyä erilaisissa jalkineissa. Liukuesteidemme käyttäjiin kuuluu nykyisin ammattiryhmiä ympäri maailman. Liukuesteitämme käyttävät niin postimiehet kuin jätehuolto- ja lentokenttätyöntekijätkin. Unohtamatta tietysti kaikkia turvallista askellusta kaipaavia tavallisia kuluttajia.
Koko M – Soveltuu käytettäväksi naisten talvijalkineissa sekä talvisissa ulkoilujalkineissa. M koko on suosituin Devisys-koko naisten käytössä. Kengän numerot 37-39.
Koko L – Leveäkantaisten jalkineiden liukueste. Soveltuu miesten talvi- ja ulkoilujalkineisiin sekä leveäkantaisiin naisten jalkineisiin. Kengän numerot 40-44.

Lisätiedot

Paino 170 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Devisys Liukueste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *